.

[fiber-saksı-tanıtım][bigposts]

FİBER SAKSI UYGULAMALARI

dış mekan fiber saksı uygulamaları - otel ev bahçe cafe restaurant kaldırım fiber saksıları

Ticari tasarımcılar, peyzaj mimarları ve proje planlamacıları, geniş bir tasarım estetiğindeki olasılıkları hemen görecekler. Biraz ana doğa’yı, endüstriyel binalar ve sessiz renkler hakim olan modern bir şehir manzarasına enjekte edin ya da halihazırda dünyevi çevresi ile fiber saksılarımızla sürekliliğini koruyun. Üretim kalemlerimizi detaylı bir şekilde inceleyerek mekanlarınıza daha fazla değer katabilirsiniz.
 
Cafe & Restoran Fiber Saksıları
 
Restoranlar sadece yemek yemek için gidilen yerler değil aynı zamanda huzur bulmak, rahatlamak ve farklı bir hava içerisinde biraz vakit geçirmek için gidilen yerlerdir. Peki, huzurlu bir restoran dekorasyonu için neler gerekiyor. Öncelikle ortamın çok fazla dinlendirici olmasını sağlamak gerekir. Örneğin iç mekânı pahalı mobilyalar ile dizayn edilen fakat huzuru eksik olan bir ortam başarılı bir dekorasyon yapamamış demektir. Hal böyle olunca müşteriye huzur veren saksı konseptleri devreye giriyor. Ruha iyi gediği bilinen ve bedene canlılık veren bitkilerin kullanılması ortamda eksik olan huzur ve canlılığı da sağlar. Restaurant ve cafe'ler için derlediğimiz fiber saksı görsellerinden ilham alabilirsiniz.
 
Otel & Tesis Fiber Saksıları
 
Otel saksıları tasarlarken estetik ve sağlamlığa çok dikkat etmek gerekiyor. Konaklayan misafirlerin dikkatlerini ilk çeken unsur hiç şüphesiz ki otelin genel dekorasyonudur. Otel'lerde tercih edilen Yatay, kare, dikey, yuvarlak model saksılarımız. Özellikle otele giren misafirin gördüğü ilk ihtişam ve zarafet asla unutulmuyor. Onun için lobi dekorasyonu ve oda dekorasyonuna ayrı bir estetik sunan saksılarımızı tercih edebilirsiniz.
 
Çünkü otel dekorasyonunda kullanılan eşyaları birbirleri ile uyumlu bir bütün oluşturmalıdır. Prestijli otel mobilyaları alanında yaptığımız projelerde, mekâna uygun, göz alıcı fiber saksı tasarımlarına imza atıyoruz. Aşağıda sizin için öncesi saksı görsellerinden bazılarını ilham vermesi açısından derledik. 
 
Ev & Ofis Fiber Saksıları
 
Firma'mız yaşam mekanları için tasarladığı saksı modelleri ile müşteri taleplerine özgü tasarımları ve el işçiliği ile ön plana çıkıyor. Bitki tutkunları artık klasik plastik, ahşap, metal, beton saksılara bağlı kalmıyor. Ev içi ve teras bölümlerine sıra dışı tasarımları ile mekanlara farklı bir stil kazandırıyoruz. 
 
Standar üretim değil, kişiye özel üretim anlayışına hakim yapımızla, Kendinizi mutlu edeceğiniz, kendi tarzınızı yansıtan fiber  saksılar tasarlayan firmamız, müşteri talepleri doğrultusunda memnuniyet odaklı çalışmalar sunuyor. Bitkileriniz için en güzel hallerini yansıtan saksı seçimleriniz için ilham alabileceğiniz görsellerimizden yararlanabilirsiniz.
 
Bahçe & Çevre Fiber Saksıları
 
Çevreye ve belediyelere özel olarak üretilen saksılarımız el işçiliği ile yapılması nedeniyle de değer kazanıyor. Her biri sanat eseri niteliğinde olan saksılarımızın üzerlerine logo işleyebiliriz. 
 
Genellikle toprağın olmadığı kaldırımlar saksılar ile canlanarak bitki, ağaç türevli büyük boyutlu ekimlerede olanak sağlıyor. Kullanım amacına göre tasarlanan saksı üretimlerimiz ile ideal yaşam ve insanların sıklıkla kullandığı alanlar değer kazanıyor yeşilin tekrar hayat bulacağı kaldırım saksılarımız mukavemeti yüksek ürünler olarak karşımıza çıkıyor. Yağmurdan güneşten etkilenmeyen yapısı ve darbelere karşı dayanımı ile diğer
fiber saksı çeşitlerine göre dış ortama uygun a kalite malzemeler ile çekme, eğilme gibi faktörlerden etkilenmeyecek şekilde özel olarak üretilmektedir.

 

 

. .